Omröstning om en halv miljon ideer.

av | nov 13, 2017

Utveckling av lekplatsen (Förtydligande gjort)

 

 

En ny lekplats med roliga redskap anläggs där alla barn kan träffas och leka. Placeringen av den nya lekplatsen är inte bestämd.

Bakgrund: Lekplatsen ligger idag på privat mark och Nässjö kommun ser gärna att lekplatsen flyttas till kommunal mark. Placeringen är  dock inte bestämd än. Finansieringen av omplacering och en lekplats med standardutbud (t.ex. vanliga gungor och en sandlåda) sker med andra kommunala pengar.

Detta förslag om att utveckla lekplatsen för 160 000 kr inom ramen för ”En halv miljon idéer” innebär att lekplatsen kan få extra lekutrustning.

Samhällsföreningen har före ”en halv miljon idéer” fått indikationer på att Nässjö Kommun planerar en ny lekplats i Stensjön och vi hoppas därför att detta kommer till skott utanför ”en halv miljon idéer”. Samhällsföreningen hoppas även att vi får belysning på våra gång och cykelvägar utan att behöva använda miljonen som ska främja trivsel och trygghet. Detta är saker vi verkligen vill prioritera men vi vet också att vi får en ny chans när vi tar andra delen av genomförandet så kanske kan det vara all vinst i att vänta och försöka få till andra saker som finns på önskelistan detta året.
Samhällsföreningen har även budgeterat för att skjuta till pengar om inte alla prioriteringar går att landa med de medel som finns från Kommunen.

Styrelsen i Stensjön Ortens Samhällsförening.

Arkiv

Kommande evenemang